Om oss

Vi är numera en del av Trädgårdstjänst Lund AB

- där kunden är i centrum

 

Vinter 2021, valde Joakim att påbörja en verksamhet bedriven utifrån Spanien och i samband med detta så förvärvade Trädgårdstjänst Lund AB företaget JLgarden. Avsikten är att bedriva verksamheten i likhet med hur företaget bedrivits tidigare, och att vi under 2022 arbetar samman de två företagen.


Kort om Trädgårdstjänst Lund AB, företaget startade under 70 talet som en avknoppning på en plantskoleverksamhet i sjöbo, efterhand som efterfrågan från kunder växte så flyttade verksamheten närmare Lund. Idag utgår vi från Dalby och hade under 2021 7 anställda.


Vi har i dagarna avslutat rekryteringen av personal till JLgarden, och kan i samband med det önska Sabina välkommen. Sabina kommer framöver att vara den som driver verksamheten i Ystad med stöttning av Peter Nilsson som är platschef för Trädgårdstjänst Lund AB. Vi har även i dagarna tecknat avtal på en etablering i Ystad, som kommer vara Sabinas utgångspunkt.

 


 

Från trädgårdsdrömmar till drömträdgård!

En vacker trädgård höjer husets värde, men trädgårdsarbete kan vara rätt tidskrävande, tungt och lite svårt att hinna med.

Gräsklippning, vertikalskärning, häckklippning, ogräsrensning och trädbeskärning är några av de tjänster vi utför.


Behöver ni hjälp med att planera och utforma er trädgård? Vi kommer hem till er och hjälper er att förverkliga drömmarna.


Låt oss hjälpa dig med din trädgårdsskötsel så att du får en trädgård som alltid är välskött! Vi kan utföra trädgårdstjänster kontinuerligt, eller vid enstaka tillfällen. Du väljer själv, vi kommer ut till dig och ger dig kostnadsfritt en offert utan dolda avgifter!